Tick-Tag’s Keyah

Født 26/9 2003

Keyah’s navn er afrikansk og betyder “Ved godt helbred”.

Keyah er den mest feminine kat jeg nogensinde har kendt. Hun bevæger sig som en balletdanser og tripper konstant rundt på tåspidserne og gnider sig indsmigrende op ad hvad der nu er i nærheden. Hun har en fascinerende sødme i alt, hvad hun foretager sig og er meget kærlig, omsorgsfuld og moderlig overfor alle. Hendes karisma er i særklasse og den lille kat kan uden problemer fylde et helt rum.

Jeg indrømmer gerne at Keyah har en helt speciel plads i mit hjerte, selvom hun nok ikke har det allermest racetypiske temperament, som de fleste af mine andre abyssiniere. Keyah er specielt fordi hun har så mange lag i sin personlighed, hun er så sart og så alligevel stærk som stål. Hun er ikke nær så meget “på” som mine andre abyssiniere, men til gengæld er hun ufattelig hengiven, når først hun har besluttet sig til at være det, men det er ikke noget, der er alle forundt.

Ud over at hun har et super sødt væsen, så er hun også den første killing, der er født med mit stamnavn og det betyder vel nok, at hun altid vil være noget helt særligt.

Stamtavle (Åbnes i et nyt vindue)

Comments are closed.