Dushara Eika Glabella

Født 16/7 1999

Eika er abyssinier-variant, dvs. En abyssinier, der bærer gen for langhår (somali). Hun er opdrættet af Teresa Guldager.

Hun var en såkaldt “udstationeringskat”. En udstationeringskat er en kat, der skal bruges i somaliavlen og stadig ejes af opdrætteren, men bor et andet sted. Hun nåede at få tre kuld og er nu kastreret og ejet af mig.

Hun er en fantastisk dejlig kat, der er et fund for et hvert hjem. Hun har altid været en meget harmonisk og en “What-you-see-is-what-you-get-kat”. Hun er meget nem at læse og fortæller gerne meget og længe om, hvordan hun har det. Hun elsker at sidde på min skulder at vaske mig i ansigtet eller i håret.

Eika oplevede en utrolig stor sorg, da hendes bedste ven og kæreste, Chabél døde. Jeg har aldrig oplevet en kat være så knyttet til en anden kat, som Eika var til Chabél og hun elskede ham fra hun så ham første gang. Hun savner ham umådeligt meget og overfører nu al den hengivenhed hun havde for ham til mig i stedet.

Eika blev i foråret 2012 opereret for brystcancer. Der opstod desværre komplikationer og der opstod koldbrand i hendes sår, men efter en slem periode kom hun sig og er nu tilbage til sit gamle jeg. Jeg håber at hendes operation betyder at jeg får lov at beholde hende nogle år endnu.

Comments are closed.