Fin Bheara’s Khobalt

Født 9/6 2004

Khobie er opdrættet af Lynette Coffey, som bor i Redding, Californien og lige før påske i 2005 tog jeg til USA for at hente min dreng hjem. Jeg havde en dejlig tur til San Francisco og det skyldes et godt stykke hen ad vejen, Lynette og Jerry’s dejlige måde at være på.

Jeg har fulgt Khobie siden han blev født og efterhånden lært hans opdrætter vældig godt at kende, så det var naturligvis med stor forventning jeg så frem til at finde ud af om både opdrætter og kat levede op til mine forestillinger. Og det må man sige, at de gjorde. Lynette er en utrolig sød person, der elsker sine katte højt og inderligt og Khobie bar tydeligt præg af sin trygge opvækst. Han tog både mødet med mig, hotelopholdet, flyveturen og mødet med de andre katte, som om at det var den naturligste ting i verden.

Jeg købte primært Khobie for at få nogle andre blå linier end de, vi ser mest af i Danmark og Europa. Derudover har han absolut nogen kvaliteter. Jeg synes først og fremmest, at han har et dejligt look og en skøn muskuløs krop og en flot top. Pelskvaliteten er tykkere end jeg er vant til, men den er helt glat og tætliggende og så har den en kraftig struktur, så man næsten kan mærke tickingen. Og hans temperament er helt fantastisk.

Khobie er nu kastreret og et flyttet ud til en dejlig familie i Odense, der tilbeder ham.

Stamtavle (Åbnes i et nyt faneblad)

Comments are closed.