Attack’s Pleasure Intense

Født 6/3 2008

Attack’s Pleasure Intense, også kaldet Maude, er en brun ticked tabby masket siameser.

Da Veena viste billeder af hende og beskrev hendes temperament, var jeg simpelthen helt ude af stand til at slå hende ud af hovedet, så det endte med, at hun flytter til Danmark i slutningen af juni 2008.

Det ligner mig slet ikke at forelske mig så hovedkulds i en kat, men den lille pige er noget helt specielt, så tusind tak til Veena, fordi jeg fik lov at dele tilværelse med hende.

Desværre begyndte hun at drille Keyah voldsomt og til sidst var Keyah bange for overhovedet at bevæge sig rundt i huset. Jeg håbede på at det var en fase, for Maude har aldrig gjort noget lignende overfor nogen af de andre katte. Til sidst måtte jeg desværre se i øjnene at de to katte bare havde en rigtig dårlig kemi :-(

Det var meget svært for mig at acceptere at Maude måtte flytte og det eneste som gjorde det til at holde ud var at hun fik lov at flytte til Brian og Dorthe, som i forvejen har abyssinierdrengene Giof og Hari fra mig. De tre katte har det perfekt sammen med hinanden og familien og har et vidunderligt liv.

Comments are closed.