Tak

Jeg vil gerne sige tak til de opdrættere, som har betroet mig at bruge deres hankatte:

  • Teresa Guldager, Dushara Abyssinier og Somali, for lån af Rosemoe’s Blossom Chester og Wil-O-Glen’s John Henry.
  • Camilla Scharff, Camischa Burmesere og Abyssiniere, for lån af Camischa’s Black Celebration.
  • Marianne Roth, Taco Villa Abyssiniere, fordi hun ville samarbejde om at lave en parring mellem hendes hunkat og min hankat, så jeg kunne få et afkom efter min dreng.
  • Lars og Marianne Seifert-Thorsen, Luna-Tick Abyssiniere, for lån af Indiabi Rhett og Glenlea’s Bristol.
  • Henrik Rasmussen, AbyRivers Abyssiniere, for lån af Absolute Andouille.

Jeg vil også gerne takke kattenes opdrættere, Anne-Grete Wesenberg, Carolyn Osier, Jens og Tom Høj, Judy Laffin, Cynthia Cash og Brad & Donna Johnson.

En specielt tak til Henrik Rasmussen, som stolede på mig, da jeg var helt ny og grøn indenfor opdræt og gav mig muligheden for at grundlægge mit opdræt med en super foundation kat. Den tillid han viste mig, vil jeg altid være taknemmelig for. Tak til Lynette Coffey som falder under under samme kategori. Hun stolede nok på mig til at sælge mig en hankat, selvom jeg var ny og endnu ikke havde opbygget et renomé og har altid været åben for dialog og forsøgt at hjælpe og støtte på alle tænkelige måder. Mest af alt er jeg taknemmelig for at både Henrik og Lynette stadig er mine nære venner og nogle fantastiske mennesker.

Sidst, men ikke mindst – tak til de opdrættervenner, som har været med til at lære mig det jeg kan, givet mig et realistisk syn på opdræt og lyttet, støttet og hjulpet, når jeg har været i knibe – I ved selv, hvem I er.

Comments are closed.